top of page

Wat leuk om kennis te maken!

Hi ik ben Mieke! Super dat je er bent.

Hieronder stel ik mezelf graag aan je voor. Daar leg ik ook uit waarom ik zo'n gedreven missie heb om andere vrouwen te helpen met het realiseren van hun droom business.

Uiteraard wil ik ook graag weten wie jij bent, dus laat vooral even een berichtje achter!

Ohzomooi - Mieke-70.jpg
Ohzomooi - Mieke-64.jpg

Hi ik ben Mieke Kuilman, 27 jaar. Op dit moment net getrouwd met de leukste man, David!

Ik sta bekend als mega enthousiast, een echte go-getter, fris en ontzettend gedreven. Mijn kracht ligt in mijn creativiteit, altijd overal een oplossing voor vinden en de positieve kant in te zien.

 

Oorspronkelijk kom ik uit de zorg en heb een groot hart voor mensen. Die zet ik nu in voor mijn missie om samen met vrouwelijke ondernemers hun dromen waar te maken!

Mijn studie was SPH, hulpverlener, maar ik wist altijd al dat de zorg het niet voor mij was. Dat bleek ook al gauw aangezien ik het nauwelijks 2 jaar volhield in loondienst. De droom voor een eigen bedrijf ontstond.

Vol goede moed schreef ik me in bij de KvK als vitaliteitscoach. 1,5 jaar lang heb ik gestruggeld. Wanhopig om de gouden formule en juiste stappen te ontdekken naar en succesvol bedrijf.

Ik besloot het roer om te gooien en de code te kraken. Ik investeerde veel in coaching, programma's en zelfontwikkeling. Dat heeft ertoe geleid dat ik leerde wat de juiste stappen waren. 

 

Toen ik ontdekte hoe simpel deze stappen eigenlijk waren heb ik het mijn missie gemaakt om deze met anderen te delen.

bottom of page