ONLINE MASTERCLASS

'Verdubbel je omzet

met Insta'

Ontdek welke strategie en marketing in te zetten en kneitergoed wordt

in Insta Sales en jouw omzet kan verdubbelen.

Voor méér klanten uit Insta en jij echt impact kan gaan maken

Het is klaar met niet voldoende omzet halen uit Instagram. Je besteed zoveel tijd ​aan zichtbaarheid. Je wil een gezond bedrijf waarbij je niet alles uit de kast hoeft te halen voor een paar klanten via Insta. Het is tijd dat het meer gaat stromen.

Teveel ondernemers schieten met hagel. Ze besteden weinig aandacht aan enige doelgerichte strategie. Terwijl de juiste strategie dé manier is om meer klanten binnen te halen!

Kan jij je voorstellen wat er gebeurt als jij jouw persoonlijke ijzersterke strategie in handen krijgt waardoor jouw omzet (meer dan) verdubbelt. Juist door slimmer zichtbaar te zijn in plaats van VEEL zichtbaar. Daar gaan we voor zorgen in deze Masterclass.

Aan het einde van de masterclass weet jij

Met welke strategie jij jouw omzet kan verdubbelen

Hoe je klanten aan jou bindt dmv insta en fans creëert.

Je jouw zichtbaarheid doelgerichter kunt inzetten. Zodat je slimmer kan werken, niet harder.

Welke methode ik zelf heb ingezet waardoor ik 200 klanten haalde uit 600 volgers en daarna mijn omzet in 1 maand verdubbelde.

Deze Masterclass is voor jou als

Je je gefrustreerd voelt omdat anderen zoveel zo simpel klanten halen uit Insta en jij moet er hard aan trekken voor weinig resultaat.

Je bent wel veel zichtbaar, maar je hebt niet echt een doelgericht plan om je droomomzet ermee te bereiken.

Je het zat bent dat het je nog niet zoveel oplevert en nu klaar bent om het echt voor je te laten werken en echt voldoende geld ermee te verdienen

Je bent gek op insta! Je wil hier altijd meer uithalen en bent bereid daar in te investeren

Hi ik ben Mieke! In 2019 heb ik mijn droom bedrijf mogen opzetten. Hierbij ontdekte ik al snel dat marketing echt key was. Ik besloot dit vooral in te zetten op een manier die ik leuk vond, Instagram.

Afgelopen jaar heb ik via insta 200 klanten mogen verwelkomen bij mijn online programma's. Dit alles met steeds maar enkele honderden volgers. Vanaf september hebben daarna nog ruim 100 ondernemers mijn Insta Marketing training gevolgd.

Als ik iets heb geleerd is dat het aantal volgers echt niet uitmaakt voor een succesvol bedrijf. Het draait om of jij jouw volgers ook klant kan maken. Hoe jij jezelf presenteert en jouw (marketing)verhaal neerzet en welke strategie je hanteert. Mijn passie is opgelaaid om precies dat over te brengen op andere ondernemers.

Daarom help ik als Marketing Mentor ondernemers om een duidelijke strategie neer te zetten. Zodat jij ook jouw verhaal krachtig kan overbrengen, jouw conversie verhoogd en meer klanten haalt uit Instagram.

Nu ben ik op zoek naar 5 ambitieuze ondernemers die klaar zijn meer klanten uit hun insta te halen!

Deze online masterclass is gebaseerd op de workshop die ik altijd geef. Deze kost 247 euro. Jij kunt hem nu volgen voor 75 euro én houdt altijd toegang tot de opname. Hier wat resultaten uit de workshop

Hi ik ben Mieke! Ik ben 27 jaar en gedreven online ondernemer. Ik begon te ondernemen met 1 groot verlangen. Vrijheid.

 

Toen ik ging ondernemen wist ik dat ik online wilde ondernemen en had ik gelijk door dat Instagram een groot onderdeel daarvan zou worden.

Van het begin af aan heb ik daar al mijn klanten vandaan gehaald en nog steeds komt 100% van mijn klanten daar vandaan.

 

In mijn eerste jaar haalde ik 200 klanten uit 600 volgers. Dat zorgde voor een omzet waar ik ruim uit kon leven. Daarna ging ik het nog strategischer inzetten en verdubbelde ik die omzet nog voor het tweede jaar inging.

 

Het is mijn missie andere ondernemers een kei te laten worden in Insta Sales zodat ook zij echt kunnen leven van Insta.

 

Door Instagram groeit mijn bedrijf, en omzet, nog steeds maandelijks. Hoe ik dit doe deel ik graag in hele praktische tips met jou!

ONLINE MASTERCLASS

Online

75 euro ex. btw.

Veelgestelde vragen

Krijg ik een opname?

Ja, je krijgt de opname en daar houd je altijd toegang toe. Of je er wel of niet bij was, je kan hem dus terug kijken en iedere keer erbij pakken als je je strategie wil aanscherpen.

Wat is de investering?

Slechts 75 euro ex btw. De real life masterclass kost 247 euro.

Wanneer is het?

Vrijdag 27 maart 2020, 10:00 - 11:30​

Wat als ik niet kan die datum?

Dan kan je je alsnog inschrijven en later terug kijken. Je mag dan ook na de opname nog vragen stellen.

Is het interactief?

Ja, we gaan echt praktisch aan de slag. Als jij niks wil zeggen hoeft het niet, maar er is ruimte voor al je vragen en er zal genoeg interactie bij zitten.

 

Jaa ik wil gewoon meer omzet en klanten uit Insta!