top of page

Groei begint bij jou

Als ondernemer van jouw bedrijf is het onmogelijk om te groeien als jij niet als eerste 'groeit'. Veel ondernemers willen wel en hebben grote visie, maar de praktische stappen ontbreken en het dagelijkse werk slokt zo op dat deze groei nooit gerealiseerd wordt.

Ben jij klaar om uit je 'kleinschalige' bedrijf te stappen, jouw bedrijf zo in te richten en jezelf zo neer te zetten dat je kan groeien naar het grootschalige bedrijf dat je voor ogen hebt? Dan help ik je daar graag bij!

Groei in jouw bedrijf?

Word 1-1 door mij begeleidt in een traject waarbij we jou als ondernemer en jouw bedrijf gaan professionaliseren zodat het nog meer kan groeien in de visie die jij voor ogen hebt.

CreativeBrandLab-52.jpg

Je wordt opgeslokt door je bedrijf 

Je hebt grote visie voor je bedrijf, maar de dagelijkse werkzaamheden om je bedrijf draaiende te houden slokken je tijd op waardoor je nooit toe komt aan de juiste stappen zetten.

Je werkt met een team of wil hiermee gaan werken, maar je weet niet waar de juiste mensen te vinden of hoe je teamleden goed aan te sturen waardoor je vaak nog eindigt in het zelf doen.

Jouw bedrijf heeft enorme groeipotentie, maar je loopt letterlijk vast in hoe je bedrijf nu is opgebouwd waardoor het chaos is en het eigenlijk geen groei aan kan.

Je mist overzicht in je bedrijf en het voelt vaak houtje-touwtje, je hebt geen idee waar te beginnen om het meer te structureren.

Ondanks het hart dat je hebt voor jouw vak en je bedrijf is structureren niet zo jouw ding. Daardoor voelt alles in je bedrijf steeds meer stroperig. Je hebt het gevoel dat het vastloopt.

Je bent klaar voor serious business

Jij wil jouw visie omzetten in daden zodat je deze werkelijkheid ziet worden in jouw bedrijf. Hierin houd je van praktisch en van gààn. Je mist alleen nog de juiste stappen.

Je wil jouw bedrijf en team verder uitbouwen en jezelf meer vrijspelen waardoor je vooral nog aan je bedrijf, en bedrijfsgroei, kan werken in plaats van druk zijn met alles in je bedrijf waardoor je tegen een plafond aanzit. Je wil door plafond heen naar maximale groei.

Je wil dat alles in je bedrijf vloeiend verloopt zodat de volgende groeistappen makkelijker worden.

Je wil je bedrijf een professioneler maken zowel intern als naar buiten toe waardoor je eindelijk meer een 'serious business' hebt voor je gevoel.

CreativeBrandLab-03.jpg

Ik ben Mieke, ondernemer in hart en nieren. Ik kwam in de ondernemerswereld als voedingsdeskundige en vitaliteitscoach voor bedrijven. Hier ontdekte ik mijn passie voor alles wat met ondernemen te maken heeft.

Al vrij snel zette ik meerdere takken op, waaronder online marketing. Dit vind ik één van de allerleukste onderdelen van het ondernemerschap. Het 1-1 begeleiden van ondernemers hierin werd mij al gauw 'te klein' dus startte ik mijn marketingbureau 'Crush Creators'.

Omdat ik het 1-1 contact met ondernemers niet wilde loslaten en graag andere mede ondernemers graag wil helpen ook hun bedrijf te laten groeien van een eenmanszaak naar een groter bedrijf. Help ik een paar ondernemers nog met de juiste stappen te zetten in het professionaliseren van henzelf en hun bedrijf om uit beiden de maximale potentie te halen.

Bedrijven, en ondernemers, laten groeien tot hun maximale potentie is iets wat ik tenslotte het allerliefste doe.

Wat gaan we doen?

6 maanden lang sta ik 1-1 aan jouw zijde. Door middel van wekelijkse calls houden we korte lijntjes om concrete actiepunten te kunnen blijven stellen en deze scherp te houden.

We kijken waar jij heen wil groeien met jouw bedrijf en welke praktische stappen hiervoor nodig zijn.

Tijdens het traject begeleidt ik jou bij deze stappen. Bijvoorbeeld bij het kiezen, inwerken en begeleiden van teamleden. Het opzetten van systemen en processen intern en naar de klant toe. Of in keuzes rondom je aanbod. Alles wat nodig is om jouw bedrijf professioneler te maken en ruimte te geven voor groei.

Naast de wekelijkse calls ben ik "24/5" beschikbaar per mail en app om zeker te weten dat je niet vastloopt en je altijd verder kunt.

INSTA IMPACT

Dit is geschikt voor jou als je 

Graag concrete acties wilt zetten om jouw bedrijf te laten groeien

Je niet laat tegenhouden door allerlei twijfels en onzekerheden, je wilt gaan

Hetgeen wat jou vooral tegenhoudt is dat je niet weet HOE en overzicht mist

Overzicht wil creëren, groei wil realiseren en hiervoor de nodige stappen wil zetten voor je bedrijf én jouzelf als ondernemer

Bereid bent te werken aan je leiderschap- en ondernemerskills

Praktische handvatten en begeleiding wil om je bedrijfs visie te realiseren

Dit zeiden jouw voorgaande ondernemers

Schermafbeelding 2022-12-22 om 10.48.11.png
Schermafbeelding 2022-12-22 om 10.47.24.png
Schermafbeelding 2022-12-22 om 10.46.39.png

Kennismaken?

Je hebt wellicht nog veel vragen, die kan ik het beste beantwoorden in een 1-1 gesprek, waarbij we gelijk gericht kunnen kijken of het matcht en ik jou kan helpen! 

Ohzomooi - Mieke-70.jpg
kennismaken
bottom of page