Met gemak meer omzet 

en impact?

 Samen zorgen we dat jij precies weet hoe je een killer marketing neerzet voor meer impact en een verdubbeling van jouw omzet! 

In slechts enkele weken een vrijer leven in jouw business creëren dan ooit tevoren. Je omzet verdubbelen, een killer marketing neerzetten en je verkopen makkelijker maken. Dat is wat de BusinessBoost voor jou gaat doen.

Meld je nu aan om ook jouw vrijheid in jouw droombusiness

waar te maken!

IMG_7482.jpg

Herken je dit?

Je werkt heel hard, maar hebt een minimale omzet

Je bent veel tijd nog kwijt aan IN je bedrijf werken in plaats van AAN

Je hebt nog niet zoveel klanten als je zou willen

Je ervaart nog weinig groei in je bedrijf en zit voor je gevoel een beetje vast

Marketing gaat nog niet vanzelf

Je kan niet relaxed UIT je bedrijf zonder stress voor de omzet

Je weet niet welke stappen te zetten naar een succesvol passief inkomen

Hoe zou het zijn als..

Je eindelijk je bedrijf een flinke boost kan geven

Je omzet mega snel groeit en zelfs verdubbelt

Je je eigen passieve inkomen kan creëren 

Je kneitergoed wordt in marketing

Je een eigen online product hebt wat bijna als vanzelf verkoopt

Je zoveel meer mensen kan bereiken en helpen

Je eindelijk je vrije leven kan leven met jouw eigen prioriteiten

IMG_7956.jpg

Hi ik ben Mieke, business en marketing mentor. Ik heb het mijn missie gemaakt andere vrouwelijke ondernemers te helpen hun dromen en ambities waar te maken. Zodat ook zij, net als ik, een compleet vrij leven kunnen hebben in hun droom business.

Zelf heb ik lang geworsteld in mijn bedrijf. Toen het me eindelijk lukte een succesvol bedrijf neer te zetten merkte ik al gauw dat ik best wel veel IN mijn bedrijf werkte. Het 1 op 1 coachen vond ik leuk, maar ik wilde meer dan dat.

 

Daarnaast was het nog steeds niet het ultieme vrije leven dat ik voor ogen had. Mijn agenda stond nog vol met salesgesprekken en 1 op 1 sessies. Als ik meer omzet wilde betekende dat lange dagen veel werken.

Dus ik besloot het anders te doen en kraakte de code naar een groot stuk vrijheid voor mezelf waarbij ik vooral AAN mijn bedrijf kon werken. Nu draait mijn omzet verder als ik vrij heb en ben ik veel minder uren per week gaan werken. Terwijl mijn omzet en bedrijf wel per maand groeit.

Dit was zoveel makkelijker dan ik dacht, het was een kwestie van de juiste stappen vinden. Nu ik die stappen weet wil ik ze dolgraag met je delen. Mijn missie is dan ook om zulke groeistappen makkelijker en toegankelijker te maken voor iedereen. Zodat ook jij jouw droomleven krijgt met een droom business die makkelijk vanzelf doorgaat waardoor jij ook zonder zorgen uit je bedrijf kan.

Snelle groei van jouw omzet

Een eigen bedrijf waar je van kan leven

Een kwalitatief online product dat makkelijk verkoopt

Een passief inkomen dat je kan creëeren 

Ideeen voor kneitergoede marketing dat heel makkelijk en heel leuk is

Een online bedrijf dat hard kan groeien

Een stabiel basisinkomen 

Weten hoe je goede prijzen bepaalt en vraagt zodat het naar waarde is.

Dat jij het beste wordt in verkopen op een natuurlijke manier

Dat je minder IN en meer AAN je bedrijf kan gaan werken

Nu al geld kan verdienen met de kennis die je nu hebt

Een ultiem aanbod die je goed kan overbrengen

Weten hoe je slim kan werken zodat je minder werkt voor meer klanten

Bereiken en helpen van meer mensen

Ontdekken wat jouw persoonlijke goudmijn is, jouw onderscheidende waarde 

Wat levert de BusinessBoost jou op?

Wat kan je verwachten?

Nadat je je hebt aangemeld, krijg je per 1 oktober direct toegang. Het programma bestaat uit praktische stappen en korte video's voor extra uitleg. Je kan direct de hele training inzien en dus kun je meteen in jouw eigen tempo aan de slag! 

 

Door de simpele stappen weet je precies welke stap de volgende is voor jou. In de training onthul ik hoe ook jij simpel en effectief de code kan kraken naar jouw vrije leven.

Hieronder een kijkje in de verschillende modules.

Pre-module

Module 1

Eerste klantenstroom
Product ontwerpen

Dit is een paragraaf. Klik hier om je eigen tekst toe te voegen.

Deze module is speciaal voor de ondernemers die nog niet zo lang een bedrijf hebben en nog geen (continue) klantenstroom hebben.

In de pre-module richten we ons op hoe je een klantenstroom krijgt. Je kan ondertussen al wel verder met de  volgende modules.

Ondernemers met wel voldoende klantenstroom kunnen deze module overslaan.

In module 1 gaan we je (online) product ontwerpen. We zorgen dat je iets ontwerpt dat volledig bij jouw bedrijf past. 

Je krijgt om dit te ontwerpen een volledig "frame" dat je zelf kan invullen. Aan het einde staat jouw eigen ijzersterke online product waarmee je uiteraard ook heel veel waarde gaat bieden.

Dit is een paragraaf. Klik hier om je eigen tekst toe te voegen.

Module 2

Een onweerstaanbaar aanbod

Module 2 geeft aandacht aan jouw aanbod. We gaan het zo neerzetten dat het helemaal bij jou past en onweerstaanbaar is voor je klanten!

 

Dit aanbod kan je dan ook al meteen in de markt brengen. Je eerste verkopen kunnen gelijk beginnen! Je krijg hiervoor een format en meer uitleg hoe je bijvoorbeeld de beste salespage maakt.

Module 4

Product maken

Je bent wellicht wat verbaasd, maar in module 4 richten we ons pas op jouw product maken. Dat komt omdat het in veel gevallen beter is om eerst te verkopen en dan pas te maken. Als je zeker weet dat er ook echt klanten zijn, dan is het je tijd waard om te maken.

Mocht je hem al wel echt eerder willen maken dan kan je module 4 gewoon na module 1 doen.

Module 6

Kneitergoede marketing

In module 6 gaan we je product draaiende krijgen en kijken naar je marketing. Dit is nodig om jouw product ook na de lancering goed te verkopen. Hierdoor zullen mensen overtuigd raken van jou en wat je aanbied.

Je krijgt vele praktische tips en ontdekt hoe je jouw persoonlijke verhaal goed vormgeeft.

Ook krijg je vele handvatten in welke marketingkanalen in te zetten en hoe deze te gebruiken.

Module 3

Verkoop lancering

Het is al zover! Je online product kan gelanceerd worden. Dit gaat vaak gepaard met nog een mooie omzet omdat de meeste mensen op dit moment kopen.

In module 6 ontdek je hoe je een lancering goed aanpakt zodat er nog genoeg aanmeldingen komen en zodat je natuurlijk je eerste klanten tevreden kan stellen!

Module 5

Klanten binnenhalen 

Sommige mensen moeten eerst meer opgewarmd worden of jou nog beter leren kennen voordat ze van je durven te kopen. Hiervoor is een gratis weggever die afgeleid is van je product perfect. We gaan in deze module dus onder andere een pakkende gratis weggever maken. Verder gaan we ook weer door middel van marketingkanalen zorgen dat mensen overtuigd raken van jouw expertise.

Module 7

Passief inkomen

In module 7 gaan we ons richten op wat je doet na de lancering. Zodat je niet je online product maar 1 keer in de verkoop gaat brengen, maar hier een basisomzet uit kan halen. Er zijn hier vele manieren voor en deze komen in module 7 aan bod. We behandelen onder andere hoe je goede campagnes kan draaien, emailmarketing inzet, advertenties maken en er een passief inkomen van kan maken.

Bonus

Een online community waarin ik zelf actief aanwezig zal zijn om iedereen te voorzien van nog meer tips en persoonlijke begeleiding

Boordevol templates die je zo kunt overnemen voor onweerstaanbare marketing

Een kijkje in mijn eigen 'keuken'

Hele leuke inside winacties!

Persoonlijke begeleiding waar nodig zodat je nooit vastloopt en je de investering er zeker weten uithaalt

Netwerk van gelijkgestemde ondernemers

BusinessBoost

499 euro (ex btw)

Per direct toegang tot het programma

 

 Persoonlijke begeleiding in community

 

Tientallen templates en voorbeelden

 

7 modules met duidelijke praktische stappen

 

Handvatten om jouw droom bedrijf waar te maken

 
Schermafbeelding 2019-07-02 om 13.34.17_

Floor, Life Coach

De stappen die Mieke deelt zijn ontzettend waardevol! Het geeft je net dat ene steuntje en duwtje om groot te blijven denken maar wel met kleine stappen. Het gevoel en de drive dat alles al in je zit en je gewoon mag gaan doen!

Dit stappenplan ben ik nog niet ieder tegenkomen en geeft je als ondernemer echt inzicht en helderheid. Daar heb je zo veel behoefte aan.

 

Verder heb ik Mieke een paar keer telefonisch gesproken en denkt ze super goed met je mee. Ze kan je enorm motiveren en laat je direct je talent zien. Maar ze is ook duidelijk en confronteert je gelijk met je blinde vlek op een liefdevolle manier!

file1-3_bewerkt.png

Eveline, Intuitief Coach

Mieke heeft mij veel meer inzichten in mezelf gegeven op een hele duidelijke manier! Haar enthousiasme spat van het scherm af en zij weet precies de vragen te stellen om de juiste antwoorden op tafel te krijgen! 
Ik ga dan ook graag met haar als mentor aan de slag om mijn zone of genius te vinden en deze te implementeren in de business die ik wil gaan starten! 

Ik_wil_zo_graag..._zo_graag_meer_vrijhei

Barbera, Voedingscoach

Ik heb met Mieke echt een enorme kickstart gegeven om meer uit mij en mijn bedrijf te gaan halen.

Ik ben zo blij met haar en heb mijn onkosten al lang dik terugverdiend door de tips op te volgen!

Ik heb er enorm veel zin in om daarmee nu verder mee te gaan. 

Ik heb nog wat vragen

Hoe lang duurt de cursus?

Je mag er zo lang over doen als je wilt, je hebt onbeperkt toegang! Hoe snel het kan? Zelf deed ik alles binnen 3 weken.

Heeft de cursus nut als ik al een businesscoach heb?

Een businesscoach heeft natuurlijk ook alle kennis in huis om jou verder te helpen. Maar vaak spreek je die niet dagelijks en moet je nog steeds veel zelf aan de bak. Deze cursus is daarbij ondersteunend en je spreekt dagelijks mij en gelijkgestemden.

Wat als ik geen investeringsgeld heb?

Goedkoper dan dit gaat het helaas echt niet worden. Zelf heb ik 18.000 euro geïnvesteerd in deze kennis. Ik bied het jou aan voor 297 euro. Mijn eerste sales waren binnen een week voor 1100 euro. Moet je nagaan hoe snel je dit bedrag gaat terugverdienen.

Ik vind het investeren spannend

Als dat het geval is dan twijfel je er waarschijnlijk aan of je de investering er wel uithaalt. Een bedrijf kan niet groeien zonder investeringen. Deze investering is minimaal vraagt verder niet om meer investeringen. Is de investering het je waard als je het resultaat gaat behalen? Ja? Dan kun je het investeren. Je gaat het er weer uit halen.

Ik denk dat ik het ook zelf wel kan

Als dat zo is, perfect natuurlijk! Maar waarom ben je hier dan precies? Je hebt gelijk, alle info is ook gratis te vinden op internet. Het duurt wel 20x zo lang voordat je dit hebt uitgevogeld. Deze cursus is voor mensen die niet kunnen wachten hun eigen bedrijf op te zetten en dit liever in een paar maanden dan een paar jaar doen.

Ik twijfel nog steeds

Grote kans dat je dan nog wat onbeantwoorde vragen hebt. Ik wil graag met je kijken waar je twijfels liggen en wat we hieraan kunnen doen zodat jouw droom business wel werkelijkheid kan worden! 

Klik hier om je vraag te stellen of twijfel te vertellen!

Meld je nu aan en ga voor je succesvolle

online business met killer marketing

Ontwerp zonder titel.png